Privacy policy

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη του Διαδικτυακού Τόπου μας διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και 79/2000, αρ. 8 Ν. 2819/2000), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ ).

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο Διαδικτυακός Τόπος μας δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο Διαδικτυακός Τόπος μας διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Ειδικότερα, αναφορικά με τις υπηρεσίες συνομιλιών και forum, ο Διαδικτυακός Τόπος μας δύναται να καταγράφει τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους χρήστες/επισκέπτες με σκοπό να εξακριβώσει την ύπαρξη ή όχι παραβάσεων των όρων της παρούσας, αλλά σε καμία περίπτωση να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο τους σε τρίτους.

Επιπλέον, στην περίπτωση των «δεσμών» προς άλλους διαδικτυακούς τόπους, ο Διαδικτυακός Τόπος μας δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Χρήστης του Διαδικτυακού Τόπου μας έχει τη δυνατότητα αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στο Διαδικτυακό Τόπο μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Το niriton.com χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών για τρεις γενικούς λόγους: 
. Τη διεκπεραίωση των συναλλαγών για τις αγορές που πραγματοποιούν οι χρήστες μέσω του www.niriton.com
. Την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών/χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, προκειμένου να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις
. Την ανταπόκριση σε τυχόν αιτήματα των πελατών/χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του www.niriton.com και την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων.

COOKIES

Το niriton.com μπορεί – μελλοντικά – να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/ χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/ χρήστη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων του niriton.com, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης/ χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Ο επισκέπτης/ χρήστης του niriton.com μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα του για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη του Διαδικτυακού Τόπου μας διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και 79/2000, αρ. 8 Ν. 2819/2000), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ ).

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο Διαδικτυακός Τόπος μας δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο Διαδικτυακός Τόπος μας διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Ειδικότερα, αναφορικά με τις υπηρεσίες συνομιλιών και forum, ο Διαδικτυακός Τόπος μας δύναται να καταγράφει τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους χρήστες/επισκέπτες με σκοπό να εξακριβώσει την ύπαρξη ή όχι παραβάσεων των όρων της παρούσας, αλλά σε καμία περίπτωση να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο τους σε τρίτους.

Επιπλέον, στην περίπτωση των «δεσμών» προς άλλους διαδικτυακούς τόπους, ο Διαδικτυακός Τόπος μας δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Χρήστης του Διαδικτυακού Τόπου μας έχει τη δυνατότητα αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στο Διαδικτυακό Τόπο μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Το niriton.com χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών για τρεις γενικούς λόγους: 
. Τη διεκπεραίωση των συναλλαγών για τις αγορές που πραγματοποιούν οι χρήστες μέσω του www.niriton.com
. Την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών/χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, προκειμένου να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις
. Την ανταπόκριση σε τυχόν αιτήματα των πελατών/χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του www.niriton.com και την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων.