Η Νήριτον

Είμαστε μια Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε με την επωνυμία Νήριτον το 2014. Βρισκόμαστε στην αγορά των παραδοσιακών τροφίμων για περισσότερα από 15 χρόνια, γνωρίζοντας καλά τις τοπικές γεύσεις και τους παραγωγούς σε κάθε γωνιά της χώρας. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές γεύσεις από Ελλάδα!

Στη Νήριτον αγαπάμε τις παραδοσιακές, τοπικές αγνές γεύσεις και χαιρόμαστε να τις μοιραζόμαστε μαζί σας. Επιλέγουμε για εσάς παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά. Στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς και την προσπάθειά τους και προσφέρουμε στις τοπικές κοινωνίες, όπως οφείλουμε. 

Λατρεύουμε τις γεύσεις, γλυκές ή αλμυρές και σας τις προσφέρουμε στην άνεση του σπιτιού σας με ένα μόνο click!

Δωρίστε στους αγαπημένους σας προϊόντα παραδοσιακά κι εκλεκτά και μοιραστείτε μαζί τους γεύσεις, μυρωδιές και καλούδια από όλη την Ελλάδα. Ξεχωρίστε και προσφέρετε ένα προσεγμένο δώρο με ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8816825 για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας, να επωφεληθείτε των προσφορών μας και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στις γλυκές κι αλμυρές λιχουδιές μας! Είστε παραγωγός? Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εντάξουμε στην μεγάλη ομάδα της Νήριτον!